Autoriseret VVS installatør i Ringsted og omegn

Alt i VVS arbejde - Varmeanlæg, renovation m.m

Den første USP 

Den anden USP

Den tredje USP

Den fjerde USP

Orøstrand Skole- og Behandlingshjem
OGyrstinge VVS udfører energirenovering bestående af containerløsning med to ÖkoFEN pillefyr for Orøstrand Skole- og Behandlingshjemrøstrand Skole- og Behandlingshjem er en foreningsejet institution under LIVSVÆRK, som hjælper børn og unge, der i en periode har brug for ekstra støtte og vejledning. I samarbejde med Gyrstinge VVS har institutionen valgt at foretage en energirenovering, hvor Gyrstinge VVS leverer en containerløsning bestående af to stk. ÖkoFEN træpillefyr, som hver har en ydelse på 17-56 kW og kører i kaskade.Det vil sige, at de to pillefyr aldrig producerer mere varme end det, der er behov for.
Gyrstinge VVS har leveret kedlerne med komplet skorstenssystem og røgrør, mv., og anlægget kan styres via betjeningsenheden "Touch", som kan tilkobles til fx iPhone. På den måde kan man overvåge driften. Kombineret med et 60 m2 solvarmeanlæg har Orøstrand Skole- og Behandlingshjem opnået en topmoderne og meget effektiv og energibesparende varmeløsning.
Friskolen Den lille Skole i Kgs. Lyngby
Efter en grundig gennemgang af stedet har Gyrstinge VVS anbefalet skolebestyrelsen, at deres gamle naturgasfyr bliver udskiftet med et moderne og højteknologisk MGM 90 kW Comfort Lux pillefyr, og investeringen vill spare skolen rundt regnet 50 % på de årlige varmeomkostninger. Fordelen ved fyret er også, at det kræver minimal daglig vedligeholdelse – det har blandt andet en automatisk snegl, som fjerner asken fra kedlen. Det vil sige, at der ikke skal bruges flere medarbejderressourcer på denne løsning end ved det gamle gasfyr, tværtimod. Der skal stort set bare fyldes træpiller på og tømmes askespand en gang imellem.
Med energirenoveringen vil Den lille Skole både spare penge, have gjort sig uafhængig af fossile brændstoffer og samtidig bidrage til at passe miljøet. Dermed har skolen valgt en løsning, der passer fint ind i dens værdigrundlag om at udvise samfundssind og socialt ansvar.
Boenheden Førslev, Faxe Kommune
Gyrstinge VVS har for Faxe Kommune foretaget en energirenovering af boenheden Førslev. Det er et gammelt plejehjem, som nu er en boenhed for hjerneskadede. Bygningen består af otte små lejligheder, og Gyrstinge VVS har Gyrstinge VVS har monteret et topmoderne pillefyr for boenheden Førslev i Faxe Kommuneleveret og installeret et topmoderne ÖkoFen pillefyr, der både sparer boenheden penge til boligopvarmning, og som betyder, at der næsten ikke skal bruges tid og mandetimer på at vedligeholde det. Fordi det er fuldautomatisk, handler det stort bare om asketømning og bestilling af træpiller.
Kommunen har også valgt at indgå en serviceaftale med Gyrstinge VVS, således at Gyrstinge VVS udfører årlig service på pillefyret og tager sig af eventuelle driftsproblemer. Det fritager kommunen for besværet med selv at skulle tage sig af det, og risikoen for akutte nedbrug med de gener, det medfører, minimeres.
St. Frederikslund gods
For godset ved Slagelse har Gyrstinge VVS udskiftet et gammelt brænde- og oliefyr med et ÖkoFen Pellematic træpillefyr 36 kW. Godset kommer til at spare mange penge, fordi træpiller er langt biligere end olie, og det har meget at sige, når der er tale om 450 km2, der skal varmes op. Det er også et fyr, hvor komforten er helt i top: Der skal blot fyldes træpiller på en gang i mellem og fjerne asken, og godsets lejere slipper dermed for at skulle flække brænde og fyre løbende.
Næstved Kommune
For Næstved Kommune har vi udskiftet et gasfyr med et topmoderne og højteknologisk ÖkoFen pillefyr. Fyret leverer varme til både en billardklub og fem nærliggende rækkehuse. Det er en særdeles rentabel og lønsom investering, idet kommunen fremover vil spare mange penge ved at anvende træpiller i stedet for gas. Samtidig er det en type af fyr, som kræver minimale ressourcer, fordi det er et fuldautomatisk anlæg, der styres og overvåget via internettet.
Samtidig har kommunen valgt at tegne en serviceaftale med Gyrstinge VVS. Det vil sige, at Gyrstinge VVS udfører årlig service på pillefyret og varetager overvågningen. Det reducerer kommunens omkostninger, idet der på den måde frigøres personaleressourcer til andre opgaver.
Ulse Forsamlingshus
Ulse forsamlingshus er et 355 km2 stort hus, som hidtil har været opvarmet ved hjælp af et oliefyr. Gyrstinge VVS har i stedet opsat et 10 m2 solcelleanlæg og en 32 kW luft-til-vand varmepumpe, og kombinationen forsyner forsamlingshuset med den varme, som det har brug for på en både miljøvenlig og og økonomisk besparende måde. Udlejeren af forsamlingshuset, Helge Holm Jensen, som også er formand for Storstrøms Forsamlingshusforening siger:
"Med de stadigt stigende oliepriser var der ingen tvivl om, at der skulle tænkes anderledes, og det ville være fint at gøre noget for miljøet samtidigt. Jeg ville gerne vise, at det godt kan lade sig gøre både at skåne miljøet og forbedre forsamlingshusenes økonomi."

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Medlem af CO2 neutralt website

Autoriseret gasinstallatør og kloakmester

Certificeret BOSCH installatør 

Overskrift

Sed mattis est in eleifend imperdiet. Vivamus venenatis a quam sed porttitor. Nulla aliquet arcu nibh, at scelerisque urna feugiat sollicitudin.

Sed tempor scelerisque erat ac malesuada. Vivamus quis maximus mauris, vitae bibendum leo. Duis eget felis ut sapien porta molestie nec vitae ex.

Suspendisse cursus, sapien nec rutrum vestibulum, ex leo varius risus, non luctus leo sem a nulla. Duis quis sollicitudin lacus. Ut cursus elit at consectetur semper.

Donec rutrum, turpis ac consectetur ullamcorper, orci dolor pharetra nisi, et molestie nunc ipsum sit amet lorem.

Overskrift 

Sed mattis est in eleifend imperdiet. Vivamus venenatis a quam sed porttitor. Nulla aliquet arcu nibh, at scelerisque urna feugiat sollicitudin.

Sed tempor scelerisque erat ac malesuada. Vivamus quis maximus mauris, vitae bibendum leo. Duis eget felis ut sapien porta molestie nec vitae ex.

Suspendissecursus, sapiennecrutrumvestibulum, ex leovariusrisus, non luctusleosem a nulla. Duisquissollicitudinlacus. Ut cursuselit at consectetursemper.

Donec rutrum, turpis ac consectetur ullamcorper, orci dolor pharetra nisi, et molestie nunc ipsum sit amet lorem.