Få Leveret og Monteret et Nyt Gasfyr

Vi hjælper dig med at finde et gasfyr, der passer til dine behov

Aut. VVS installatør 

Energirådgiver

Ekspert i alternativ energi

Nyt gasfyr efter dine behov

Det kan som forbruger være svært at finde ud af, hvilket gasfyr passer bedst til ens behov, og hvad der er af modeller på markedet.

Hos Gyrstinge VVS er vi specialister i varmesystemer, og har gennem mange år arbejdet med installation, reparation og serviceftersyn af gaskedler.

Hvis du har behov for at blive klogere på gasfyr, eller gerne vil have et godt tilbud på levering og montering af en ny gaskedel, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Ring til os i dag på 57845323

Gasfyr fra Vaillant

Hos Gyrstinge VVS benytter vi os altid af kvalitetsprodukter, og netop derfor har vi valgt Vaillant som vores primære leverandør af gasfyr.

Vaillant er kendt for at levere Tysk kvalitet, og har netop lanceret et ny topmoderne serie af gasfyr under navnet EcoTEC.

EcoTEC tilbyder den nyeste teknologi inde for gaskedler, og sætter nye standarder for såvel effektivitet, bæredygtighed og brugervenlighed.

Kontakt os vedrørende gasfyr

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Egen webshop

Aut. VVS installatør

TekniQ Kvalitet

VE-godkendt installatør

Egen webshop

Gode råd til valg af gasfyr

For at hjælpe dig på vej i din beslutningsproces kommer vi her med et par gode råd.

Det er vigtigt, at kedlen er tilpasset til husets størrelse. Det er også vigtigt at have styr på, om varmeanlægget er opbygget som 1-strengs- eller 2-strengsanlæg.

1-strengsanlæg

Et 1-strengsanlæg er et varmeanlæg, hvor der kun et ført en streng frem til radiatoren. Hovedrøret fungerer både som fremløbsrør og returløbsrør fra radiatoren.

Der er flere forskellige måder at opbygge et 1-strengsanlæg på. Valget af anlæggets opbygning skal tage hensyn til ejendommens udformning.

Ved 1-strengsanlæg bør du ikke vælge en kedel med lille vandindhold.

2-strengsanlæg

Et 2-strengsanlæg er et varmeanlæg, hvor der er ført to strenge (hovedrør) frem til radiatorerne. Det vil sige et hovedrør til fremløbsvand og et hovedrør til returvand fra radiatorerne.

Alle radiatorer i anlægget har samme fremløbstemperatur og afkøling. Anlægget er på grund af den ensartede temperatur lettere at indregulere end et 1-strengsanlæg.

Der er flere forskellige måder at opbygge et 2-strengsanlæg på. Valget af anlæggets opbygning skal tage hensyn til ejendommens udformning.

Den mest anvendte opbygning er med nedre fordeling. Det vil sige at rørinstallationen til frem- og returvand er ført i ejendommens kælder, hvorfra der er trukket lodrette stigstrenge (frem og retur) op gennem etagerne.

En kedel med lille vandindhold rummer 1,5-3 liter, og en kedel med stort vandindhold rummer 4-6 liter.

Sådan laver du en knirketest

Inden du beslutter dig for, hvilken gaskedel du skal vælge, bør der altid foretages en såkaldt knirketest af dit varmeanlæg:

  • Sluk cirkulationspumper på anlægget.
  • Lad anlægget blive koldt ca. 30°C
  • Drej kedlens termostater op på 80°C - 90°C
  • Tænd pumpen så den sender det varme vand ud i anlægget.
  • Lyt efter om der kommer støj fra skjulte rør, typisk under gulvet.

Få en fast serviceaftale på dit centralvarmesystem

Hos Gyrstinge VVS anbefaler vi, at du indgår en fast serviceaftale på dit centralvarmesystem. På denne måde er du sikret at dit varmeanlæg synes med jævne mellemrum og fungerer optimalt. Kontakt os på  57845323