Autoriseret VVS installatør i Ringsted og omegn

Alt i VVS arbejde - Varmeanlæg, renovation m.m

Den første USP 

Den anden USP

Den tredje USP

Den fjerde USP

En ældre oliekedel kan være en dårlig forretning
Gamle kedler er langt mindre effektive end de kedler, der er på markedet i dag.
En tommelfingerregel er, at hvis oliekedlen er mere end 25 år gammel, er det sund fornuft at skifte både oliekedel og brænder for at få den bedste forbrænding og energiudnyttelse.
Hvor stor den eventuelle besparelse bliver, afhænger af det nuværende energiforbrug og af, hvor godt isoleret og hvor effektiv den eksisterende oliekedel er. Der kan ofte opnås en besparelse på omkring 5.000 kr. om året ved at udskifte en gammel kedel. Det betyder, at du som husejer inden for en kort årrække kan tjene omkostningen ved at udskifte kedlen hjem igen.
Virkningsgraden for en gammel kedel ligger ofte helt nede på 70-75 procent. Det betyder, at for hver 10. liter olie, der fyres med i disse gamle kedler, går kun syv liter til at opvarme huset, mens de resterende tre liter er rent spild. En moderne oliekedel har en desuden bedre isolering og en lavere røggastemperatur end en gamle kedel.
De bedste nye kedler er kondenserende, hvilket betyder at endnu mere af varmen i røggassen udnyttes inden det sendes op i skorstenen. Virkningsgraden på en ny oliekedel er 90-95 procent.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Medlem af CO2 neutralt website

Autoriseret gasinstallatør og kloakmester

Certificeret BOSCH installatør 

Bosch Buderus Villa Logano Plus SB105 Oliekedel

Kondenserende og traditionelle oliekedler med -/uden indbygget blåflammebrænder og intelligent klimaregulering.
Oliekedelunit i rustfri stål med en nyttevirkning på hele 104,6 %, Logano Plus SB105 får i 2 størrelser, 19 og 27 kW Begge kompakt units er preinstalleret med den støjsvage Logatop BZ totrins blåflammebrænder. Der kan vælges mellem 2 varmtvandsbeholder på 135 eller 160 liter som kompaktunit eller op til 1.000 liter som soloudførelse. Logano Plus SB105 benytter 125/80 balanceret plastaftræk.
Logano Plus SB105 - klik for brochure

Centralvarmekedel for olie

Block Kondens MK 4 eller Solo Kondens MK 4
Oliekedel med god fyringsøkonomi
Oliekedel i nyt, moderne design. Meget effektiv kondenserende A-kedel med høj nyttevirkning og miljøvenlig forbrænding pga. rundt brændkammer og kraftig isolering. Med 100 liter emaljeret varmtvandsbeholder med rensedæksel, oliebrænder og trykekspansion 10 liter. På grund af sin meget høje nyttevirkning opfylder Block Kondens MK 4 let de skærpede krav i BR10 og ligger flot placeret på positivlisten på Go' energi.
Denne oliekedel har instrumentpanel øverst, indeholdende drifts- og overkogstermostat, med el-installation, manometer og termometer samt vejrkompensering.
Universal røgafgang ovenud eller bagud. Hvid kappe i moderne design.

Få fast serviceaftale på dit centralvarmesystem