Tilskud

Få tilskud til din Varmepumpe

Aut. VVS installatør 

Energirådgiver

Ekspert i alternativ energi

Den rigtig løsning til dine behov.

Når du skal vælge at udskifte din varmekilde, skal du overveje det grundigt. Det er vigtigt at have undersøgt forskellige aspekter, når du skal have en ny varmepumpe. Derfor er det en god ide, at få rådgivning, ekspertvurderinger og sparring i samarbejde med en professionel installatør. På den måde kan vi finde den helt rigtige varmekilde, til dig og dine behov. Derudover er nogle aspekter såsom dimensionering en væsentlig faktor, for med den helt rigtige størrelse og de rette mål, opnår du den største mulige besparing og anskaffer dig samtidig den bedste komfort. Alt dette hjælper vores kompetente medarbejdere fra Gyrstinge vvs dig selvfølgelig med, så du kan få den bedste investering til pengene.


Gyrstinge vvs er specialister når det kommer til varmepumper. Vi er VE-godkendt installatør og har derudover mange års erfaring indenfor faget. Derfor får du altså de bedste forudsætninger, for den helt rigtig løsning til dig og din bolig.


Få tilskud til din kommende varmepumpe med ny-lancerede puljer fra energistyrelsen

Den danske stat har pålagt energiselskaberne at være med til at sørge for, at Danmark - det vil sige os forbrugere - sparer mest muligt på CO2-udledningen. Energiselskaberne har simpelthen fået nogle mål, som de skal opfylde hvert år. Derfor er der lavet den ordning, at du som forbruger kan søge om energitilskud hos et energiselskab, hvis du foretager dig noget i din bolig, som gør dit CO2- og energiforbrug mindre. Den energibesparelse, du opnår ved fx at udskifte dit oliefyr med en varmepumpe, kan energiselskabet derefter indberette til Energistyrelsen.
 
Nedenfor kan du se diagrammet for, hvor meget du kan spare på enten en varmepumpe og eller et jordvarmeanlæg. Jo større din grund er, jo større besparelser kan du se frem til. Derudover kan du også få yderligere tilskud, hvis du vælger en energikilde med energimærket "A+++" fremfor energimærket "A++". Den første ansøgningspulje går i gang allerede her i marts måned, hvor du kan søge om tilskuddet til din kommende energikilde. De andre ansøgningsrunder går, efter hvad energistyrelsen har meldt ud, først i gang til primo august og primo november. 
 
Med andre ord: Du får et tilskud til din investering, og energiselskabet gør resten i forbindelse med indberetning til Energistyrelsen - en total win-win situation! 

Jordvarmepumpe

Jordvarmepumper fungerer anderledes end luft til vand varmepumperne. I stedet for at benytte vinden til at generere energi, benytter man ved et jordvarmepumpe jordens egne ressourcer, til at opvarme din bolig. Det er både skønsomt for miljøet og derudover får du også;

 • Energieffektivitet.
 • Driftsikkerhed.
 • Miljøvenlig løsning.
 • Langsikker holdbarhed.

Det er nemt, sikkert og en god løsning at vælge en jordvarmepumpeGyrstinge vvs kan hjælpe dig med alt fra levering af jordvarmepumpe til opsættelse, montering og installering. Vi er med dig hele vejen fra start til slut.

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften til at producere varme og varmt vand i huset og kan fungere som eneste varmekilde i boligen. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Udedelen er en stor ventilator, der trækker luften forbi varmepumpen. I indedelen overføres varmen til centralvarmeanlægget, som herefter kan ledes ud i husets radiatorer og/eller radiatorer, samt producere det varme brugsvand.

Luft til vand varmepumpe - Spar op til 50% på dit forbrug: 

 • Med en luft til vand varmepumpe får du en effektiv varmekilde, som blot kræver at man har radiator eller guldvarme i sit hus.
 • Varmepumpe anlægget er særdeles velegnet til de husstande, som benytter olie eller gas som varmekilde, da det vil give en stor reducering af varmeudgiften
 • En luft til vand varmepumpe fungerer på den måde, at luften uden for udnyttes til at producere den varme, man skal bruge til opvarmning af huset centralvarmeanlæg og varmt brugsvand.
 • Et sådan anlæg vil passe sig selv og selv i de kolde vintermåneder, hvor temperaturen komme ned på -25 grader vil der stadig være en besparelse at hente set i forhold til et oliefyr.
 • Ifølge energiministeriet vil man kunne opnå en besparelse på 50%, ved at udskifte sit oliefyr til en luft til vand varmepumpe

1-2-3 så er du i gang

 • Vælg Gyrstinge vvs med speciale i varmepumper og derudover VE-godkendt installatør.
 • Få besøg af os, så du får rådgivning, ekspertise og et tilbud, der rammer plet i forhold til den rigtige løsning til dig og din bolig. 
 • Ansøg om tilskud – kan gøres via dette link her.

Har du nogle undersøgende spørgsmål, eller mangler du svar på noget? Så kan du altid ringe til os på 57 84 53 23 eller benyt kontaktformularen her på siden.

Få hjælp til valg af varmekilde

Udfyld formularen, og få hjælp til valg af varmekilde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.