Nyheder

Nyheder af Gyrstinge VVS

Af Thomas Olsen 09 Dec, 2023
https://www.gyrstingevvs.net/temadag
Af Thomas Olsen 13 Feb, 2023
En luft-til-luft varmepumpe har den funktion, at den genanvender den naturlige varme i udeluften, for at kunne opvarme din bolig. Luft-til-luft varmepumpe er et godt alternativ til diverse energikilder, men er specielt velegnet til fritidsboliger, sommerhuse eller mindre boliger, hvor der sjældent er integreret et vandbåret varmesystem.
Af Thomas Olsen 21 Jun, 2021
ÅBENT HUS FREDAG D. 17/9-2021
Af Thomas Olsen 21 Jun, 2021
Fremover kan endnu flere boligejere få tilskud til energibesparende boligtiltag, og dermed slippe for deres gamle olie- eller gasfyr. Når den næste bygningspulje skydes i gang, så er det med en række ændringer, som træder i kraft.
Af Thomas Olsen 22 Feb, 2021
Vil du spare penge og samtidig skåne miljøet? Ved udskiftning af et gammelt olie- eller gasfyr med en varmepumpe, kommer du til på den lange bane at tjene penge. Forestil dig det lidt som en investering, hvor du samtidig hjælper til en grønnere omstilling og mere bæredygtighed. Det er da et win-win.
Af Thomas Olsen 12 Feb, 2021
Virksomheden Gyrstinge VVS, som ligger i Sorø, tænker i nye baner. Ønsket for virksomheden er at kunne forbedre danskernes huse, spare dem penge årligt og samtidig være en af de virksomheder, som går forrest i kampen for den grønne omstilling.
Af Thomas Olsen 11 Feb, 2021
Gyrstinge er VE-godkendt installatør fra dags dato.
Af Thomas Olsen 19 Mar, 2020
Som din lokale fagmand siden 1949 er Gyrstinge VVS A/S igen blevet godkendt af TEKNIQ Kvalitet. Gyrstinge VVS A/S har benyttet denne kvalitetssikringsordning siden den 22 marts 2002.
Af Thomas Olsen 03 Mar, 2020
På Energidagen udstiller vi flere forskellige Vølund varmepumper og i vores permanente udstilling kan du se 7 stk. pillefyr, hvoraf der er 5 i drift – Østrigske Windhager, topmodellen fra NBE som er den nye Phønix samt en Pellux 100 fra Vølund.
Af Thomas Olsen 05 Oct, 2018
Har du oliefyr, og vil du vinde et splinternyt pillefyr inklusiv installation?
Share by: