Kontakt os i dag 

Showroom

Få hjælp til valg af varmekilde hos Gyrstinge VVS

Aut. VVS installatør 

Energirådgiver

Ekspert i alternativ energi

Få et overblik over vores produkter i showroomet

Hos Gyrstinge VVS har vi gjort det nemmere at vælge nyt varmeanlæg.

I vores showroom kan du se en udstilling af nogle af de varmeanlæg, som vi har i vores sortiment, og som vi både har stor erfaring med og anbefaler vores kunder.

Mange oplever, at det er svært at overskue, hvad der er den bedste løsning, når det gamle anlæg skal skiftes ud, både i forhold til den daglige økonomi og til klimaet, som vi jo alle gerne vil beskytte mest muligt.

Samtidig er der lovgivningen på området, som skaber usikkerhed, fordi der ofte er debat om eventuelle afgifter og ændring af fradragsmuligheder. Der kan også være særlige installationskrav, f.eks. i forhold til den skorsten man har.

Vær sikker på dit valg inden beslutningen bliver taget

I vores showroom kan du se nærmere på de muligheder, du har, inden du træffer en beslutning. Showroomet er beliggende på vores hovedkontor, og du kan opleve, hvordan anlæggene fungerer i praksis.

På den måde kan du danne dig et billede af, hvad de forskellige typer af varmeanlæg kan, og hvordan de passer til dit behov. Samtidig er du selvfølgelig også velkommen til at tage en snak med os om, hvad du har brug for, så vi med vores erfaring kan give dig gode råd om, hvad du skal gøre.

Besøg vores showroom mandag - fredag

Kig forbi vores showroom som har åbent mandag til torsdag fra 7-16 og fredag fra 7-13.

Hvis du vil sikre dig, at der er en rådgiver til stede, så giv os et kald på telefon 57 84 53 23 og lav en aftale – så giver vi en kop kaffe, og stiller os til rådighed for spørgsmål og vejledning.


Få en rundvisning i vores showroom

Udfyld formularen, så vender vi tilbage vedrørende booking af fremvisning.