VVS Vagtordning i Ringsted, Sorø og resten af Midtsjælland

Vi står klar hvis dit varmeanlæg bryder sammen

Akut service

Weekend vagt

Hurtig reparation

Ingen varme? Kontakt vagtordningen hos Gyrstinge VVS

Vores vagtordning gælder i fyringssæsonen fra 15. november til 1. marts mellem kl. 8.00 til kl.18:00, så hvis dit varmeanlæg bryder sammen i weekenden eller uden for normal arbejdstid på hverdage, behøver du ikke at fryse.

Udfyld blot nedenstående skema, så kontakter vi dig. Vær opmærksom på, at når vi bliver tilkaldt uden for normal arbejdstid, er der særlige priser og et vagtordningsgrundgebyr på 1.450,00 kr. Beløbet skal indbetales på MobilPay nr. 99225 inden arbejdet udføres. Det kan du læse mere om under info og priser.

Læs om vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Vores vagtordning dækker Ringsted, Sorø og resten af Midtsjælland.

Gyrstinge VVS – vi er på arbejde, mens andre holder fri

Hvorfor betale til en vagtordning? Vores vagtordning er en god løsning, når du ikke har varme, og alle andre holder lukket! Vi bruger tid på at vurdere dit problem, hjælpe dig via mail eller telefon, eller vi sender en montør ud til dig, som reparerer dit varmeanlæg.

Vi synes, det er en god service, som er værd at betale for, så man ikke skal fryse indtil førstkommende hverdag.

Vagtordningen fungerer på den måde, at:

  • Den administrative vagt tager i mod dit skema og vurderer dit problem.
  • Hvis du har valgt mail- eller telefonsupport, besvarer vi din henvendelse pr. mail, eller vi ringer til dig.
  • Hvis du ikke har valgt telefon-/mailsupport, men har brug for vores tilstedeværelse, tager den administrative vagt kontakt til en montør.
  • Montøren kører ud til dig og løser dit problem bedst muligt i forhold til de reservedele, vi har til rådighed.
  • Efterfølgende modtager du en faktura på vagtordningsgrundgebyr, telefon-/mailsupport eller vagtbesøg.

Forbehold:

Da vores vagtordning er primært forbehold vores daglige service kunder. Nye kunder er mere end velkomne til at skrive og er vi i nærheden og har vi mulighed, hjælper vi gerne.

NB! Når du udfylder og sender nedenstående vagtordningsformular, giver du samtidig samtykke til at benytte vores vagtordning, og at vi må eftersende en faktura på det pågældende beløb herfor.

Læs om vores salgs- og leveringsbetingelser her.


NB! Når du udfylder og sender ovenstående vagtordningsformular, giver du samtidig samtykke til at benytte vores vagtordning, og at vi må eftersende en faktura på det pågældende beløb herfor.

Læs om vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Er du ny kunde, eller er du ikke oprette i vores nye kundedatabase og har du opbrugt dit kreditmax skal du via MobilPay typisk forudbetale min 2.500,- Dette aftales naturligvis nærmere inden vagtordningen iværksættes.