GYRSTINGE VVS MODTAGER ARBEJDSGIVERNES ENERGIPRIS 2016

GYRSTINGE VVS MODTAGER ARBEJDSGIVERNES ENERGIPRIS 2016

Gyrstinge VVS modtog onsdag aften Arbejdsgivernes Energipris 2016. Prisen er et skulderklap for vores arbejde med at sikre en væsentlig bedre energiudnyttelse ved øget anvendelse af vedvarende energikilder og dermed reducerer miljøbelastningen.

Download artikel fra Dagbladet Ringsted her (pdf. 3.2 MB)

Med energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Christian Lilleholts, egne ord, så gik Arbejdsgivernes Energipris 2016 til én af hverdagens små helte, da han onsdag den 5. oktober uddelte prisen til Gyrstinge VVS.

- I år valgte vi at uddele Arbejdsgivernes Energipris til Gyrstinge VVS. Det gjorde vi, fordi vi gerne vil sætte fokus på dem, som kører rundt ude på landevejene og arbejder med energi og miljø i øjenhøjde med den almindelige dansker. Når villaejeren eksempelvis skal have udskiftet sit oliefyr til en ny energikilde, så er det mødet med deres kompetente installatør, som er altafgørende for både valg af energiløsninger og den fremtidige driftssikkerhed. Den kompetence og professionalisme, det kræver for installatøren, ville vi gerne hædre, siger Arbejdsgivernes direktør, Jani Lykke Methmann.

energipris

Hos Gyrstinge VVS har vi valgt at specialisere os inden for grøn og vedvarende energi, og med vores mere end 40 års erfaring er vi med til at hjælpe hr. og fru Danmark til at få en bedre energiudnyttelse eller i højere grad anvende alternative energikilder. Området er valgt, fordi det kan betyde store besparelser på varmeregningen for kunden, og fordi det skåner miljøet til gavn for kommende generationer. Med vores serviceordninger har vi også gjort det nemt for kunden, så de ikke selv skal stå for at vedligeholde eksempelvis deres pillefyr. Der er altså et minimum af arbejde for kunden, og dermed bliver de alternative energikilder forhåbentlig endnu mere attraktive.

- Gyrstinge VVS arbejder proaktivt inden for området med grøn og vedvarende energi og ahr formået at tilpasse sig et marked under stadig forandring. De er måske en lille installatør på et marked med store aktører, men de har et engagement, som ikke er til at overse, siger Jani Lykke Methmann.